12 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από το θάνατο της 44χρονης μητέρας από την Αιτωλοακαρνανία, Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας και συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία για την υπόθεση.
Η υπόθεση συνεχίζει να παραμένει ανοικτή αφού οι γονείς της 44χρονης επιμένουν πως ο θάνατός τη δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για δολοφονία.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο koutipandoras.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, υπάρχουν πλέον όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία. Όπως είπε, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, άτομα τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση έδωσαν καταθέσεις στον Εισαγγελέα Αγρινίου, προκειμένου εντός του φθινοπώρου να υπάρχει πλέον μια πιο σαφής εικόνα και να μπορέσει να διαλευκανθεί η υπόθεση ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις.
Μάλιστα, με την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη ασχολήθηκαν και Έλληνες του FBI οι οποίοι έκαναν με τη σειρά του τις δικές τους ενέργειες για να βοηθήσουν στην εξιχνίασή της. Από τις έρευνες εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της γυναίκας σε συγκεκριμένο σπίτι στο Αιτωλικό στο οποίο διαμένει κάποιο άτομο, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση και συνδέεται με τον πρώην φιλικό περίγυρο της Ειρήνης. 
Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην αναζήτηση του κινητού τηλεφώνου της άτυχης γυναίκας το οποίο θεωρείται στοιχείο - κλειδί για την υπόθεση.  
Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ωστόσο, αυτό αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα σύμφωνα με τον κ. Ταουξή και έτσι θα έρθουν περισσότερα στοιχεία στην επιφάνεια που αποδεικνύουν την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: