24 Σεπτεμβρίου 2018

Super League: Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Με γκολ του Χασάν στο 92’ ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο ματς με το οποίο έπεσε πριν από λίγο η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Αιγύπτιος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα και… έστειλε την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, δύο πάνω από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο και τρεις από Άρη και ΑΕΚ.
Στο 63΄ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μασούρα με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, σε φάση που ο Έλληνας παίκτης καλυπτόταν από τους αμυντικούς. Ο Μαρτίνς προσπάθησε να «ανακατέψει την τράπουλα», πέρασε Νάτχο, Χασάν και Χριστοδουλόπουλο κάνοντας πολύ επιθετική την ομάδα του και αλλάζοντας σχηματισμό σε 4-4-2 (από 4-2-3-1), για να δικαιωθεί τελικά με το «χρυσό» γκολ του Χασάν στο 90΄+2, όταν ο Αιγύπτιος σκόραρε με κεφαλιά στη σέντρα του Ελαμπντελαουί.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς (62΄ Κότνικ), Τσιλούλης (80΄ Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83΄ Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (73΄ Χασάν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58΄ Νάτχο), Ποντένσε (80΄ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.

Παναιτωλικός - Λαμία 2-2

Νωρίτερα, σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Μάζουρεκ στο 27΄ και τον Μάνα στο 88’ και οι Λαμιώτες ισοφάρισαν χάρις στα γκολ του Επστάιν στο 74΄ και του Αντέτζο στο 99΄ (προηγήθηκε η απόκρουση του Κυριακίδη στο πέναλτι του Μαστούρ). 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ντίας, Μιχάι, Άργκους (87΄ Λουσέρο), Μάζουρεκ, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο (80΄ Καμαρά), Τσοκάνης, Μοράρ, Μπαρμπόσα (70΄ Μάνα).
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρντοβέλι, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Καραμάνος (60΄ Μαστούρ), Επστάιν (85΄ Πλιάτσικας), Μπερτόλιο (78΄ Καραγκούνης), Μπαράλες.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
Αστέρας Τρ. - Απόλλων Σμ.               2-0
Ατρόμητος - Λάρισα                           2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης                          1-0
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου
Ξάνθη - ΟΦΗ                                      3-0
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός             3-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ                                      2-0
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου
Παναιτωλικός - Λαμία                        2-2
Πανιώνιος - Ολυμπιακός                     0-1


Δεν υπάρχουν σχόλια: