13 Οκτωβρίου 2018

Γ’ Εθνική: Βαριά ήττα για τον Πιερικό από τον Ολυμπιακό Βόλου

Στο ματς με το οποίο άνοιξε σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Πιερικός ηττήθηκε με 5-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο δημοτικό γήπεδο Αλμυρού.
Πολύ ανώτεροι οι ερυθρόλευκοι πήραν εύκολα τη νίκη, η οποία ήταν η τρίτη σε ισάριθμους αγώνες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται -έστω και προσωρινά- μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου.
Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν, καθώς στο 28' το μακρινό σουτ του Σερτζίνιο κατέληξε στα δίχτυα του Πατσιογεώργου. Επτά λεπτά μετά οι Βολιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Φλίγκο από το ύψος της περιοχής να μην λανθάνει για το 2-0. Πέντε λεπτά μετά ο Ζγκούρι ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 3-0, ένα σκορ το οποίο έμεινε το ίδιο μέχρι το ημίχρονο. 
Τέσσερα λεπτά μετά το έναυσμα της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου, ο Φλίγκος με όμορφο πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 4-0. Στο 53' η ομάδα του Πιερικού κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κυπαρίσσης, μειώνοντας σε 4-1. Στο 68' ένα μακρινό σουτ του Κραγιόπουλου σταμάτησε ο Γιακουμής, ενώ στο 87' ο Ρόκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 5-1. 
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας).
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Τίκας (Καρδίτσας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Μπουτζίκος, Ναζίμ (53’ Σκοπελίτης), Κόλα, Ζγκούρι (72’ Ρόκας), Λώττας, Σερτζίνιο (72’ Ευθυμιάδης), Φλίγκος (80’ Παπαϊωάννου).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Τσιούχας (46’ Μπατσαράς), Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος, Αθ. Καρτσαμπάς, Βερνάρδος (53’ Δαδάκος), Σκλιοπίδης, Μηλιώτης, Κωτσιαρίδης (53’ Λαμπίρης), Κυπαρίσσης (84’ Κριεμάντι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: