11 Οκτωβρίου 2018

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πιερίας: «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση»


Το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας  του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Kennesaw State University U.S.A. και την εταιρία Chick-fil-A, συνδιοργανώνει με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Επενδυτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.), και σας προσκαλεί σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση», τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος).
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές – επιχειρηματίες του Επιμελητηρίου Πιερίας, από τις Η.Π.Α., θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν με ένα ταχύρυθμο και διαδραστικό τρόπο, τα πέντε στάδια σχεδιασμού για τη διαδικασία εφαρμογής στην πράξη μιας καινοτομίας.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Πιερίας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, καθώς εστιάζει στην υποστήριξη νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών με ισχυρή εξωστρέφεια.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις – απαντήσεις.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: