11 Οκτωβρίου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου και στη Διευθύντρια κ. Ευαγγελία Κανάλη


Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου και ειδικότερα στη Διευθύντρια του σχολείου, κ. Ευαγγελία Κανάλη, καθώς το Τμήμα Εκπαίδευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης  και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ευημερίας, επέλεξε από την Ελλάδα, το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου, προκειμένου να παρουσιάσει την καινοτόμα δράση "Συνέδριο Μαθητικής Δημοσιογραφίας", σε Συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο της Νορβηγίας το Νοέμβριο.
Με υπερηφάνεια και χαρά, εύχομαι  ολόψυχα  στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου καλή επιτυχία στη συμμετοχή, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας εκστρατείας με το σύνθημα «Δημοκρατικό Σχολείο για όλους» και με απώτερο στόχο την εξακτίνωση και ανατροφοδότηση γνώσεων και εμπειριών ανάμεσα σους Ευρωπαίους μαθητές.
Η επιτυχία αυτή, επιβραβεύει τους κόπους και τις προσπάθειές τους, αποδεικνύοντας ότι ένας στόχος επιτυγχάνεται με κοινό όραμα, καλή συλλογική εργασία, οργάνωση και μεθοδικότητα.
Εύχομαι πάντα επιτυχίες -που προβάλλουν και τον τόπο μας- δηλώνοντας παράλληλα και τη στήριξή μου και από τη θέση της Θεματικής  Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε δράσεις που αναδεικνύουν τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, καλλιεργώντας το πνεύμα τους και  οξύνοντας την αντίληψή τους.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας
και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: