9 Νοεμβρίου 2018

Europa League: Ζωντανός για την πρόκριση με "πεντάρα" ο Ολυμπιακός

Χωρίς να… ιδρώσει και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-1 την Ντουντελάνζ στο «Καραϊσκάκη» και έπιασε στους 7 βαθμούς τη Μίλαν, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Μπέτις.
Οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα από το Λουξεμβούργο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με κοντινό τακουνάκι του Τοροσίδη μετά από σουτ του Καμαρά. Το 2-0 έγινε στο 15’ με πλασέ του Φορτούνη μετά από συρτή σέντρα του Τσιμίκα, ενώ στο 26’ ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 3-0.
Δέκα λεπτά μετά (36’) ήρθε και το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού, μετά από σέντρα του Ποντένσε από αριστερά και κεφαλιά του Φορτούνη που έγραψε το 4-0.
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντουντελάνζ μείωσε σε 4-1 με ωραίο γκολ του Σινάνι στο 69’ και ένα λεπτό μετά, ο Χασάν διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Μιράντα, Τοροσίδης, Καμαρά, Νάτχο (62' λ.τρ. Τουρέ), Ποντένσε, Ναουέλ (33' λ.τρ. Φετφατζίδης), Φορτούνης (66' Χασάν), Χριστοδουλόπουλος.
ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (Ντίνο Τόπμέλερ): Μπονεφουά, Μπίσεβατς, Σνελ-Πρέμπε, Γιορντάνοβ, Μέλισε, Κρούσκα (61' Γένσεν ), Κουτουριέ , Στολτς (85' Στρουμφ), Σινάνι, Τουρπέλ (73' Περέζ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: