25 Νοεμβρίου 2018

Super League: Διπλό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, απίθανη ανατροπή του Άρη στο Ηράκλειο

Με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 2-1. Νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό, ενώ ο Άρης με απίθανη ανατροπή και δύο γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2

Με γκολ του Βούκοβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-1 από το Περιστέρι, υποχρεώνοντας τον Ατρόμητο στην πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 43ο λεπτό με το 9ο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο πρωτάθλημα, όμως ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με την έναρξη του β’ μέρους, με τον Καμαρά να κάνει το 1-1. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπουσούλατζιτς στο 58’, ο Ολυμπιακός πίεσε, έχασε ευκαιρίες και τελικά… λυτρώθηκε στο 94’ με την κοντινή κεφαλιά του Βούκοβιτς, παίρνοντας μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (80' Νάτσος), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Καρασαλίδης, Ενσικουλού (62' Ενσικουλού), Μπρούνο (71' Μανούσος), Κουλούρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοσέ Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Νάτχο (46' Φορτούνης), Ναουέλ (73' Φετφατζίδης), Ποντένσε (77' Γκερέρο), Μάνος.

ΟΦΗ - Άρης 1-2

Σε ένα… τρελό σε εξέλιξη παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», ο Άρης με δύο γκολ του Χαμζά Γιουνές στις καθυστερήσεις πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ και ανέβηκε στην 4η θέση μαζί με Παναθηναϊκό και Ξάνθη.
Ο Άρης ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο δοκάρια μέσα σε δύο λεπτά (68’, 69’) με Γιουνές και Ματέο Γκαρσία, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σάσι στο 75’. Ο Άρης πίεσε ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ. Στο 93’ με τακουνάκι ισοφάρισε σε 1-1 και ένα λεπτό μετά, με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-2, χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ποτουρίδης , Παπάζογλου, Κομεσίδης (46' Σάσι), Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Κυριακίδης (74' Οικονόμου), Πλατέλλας, Βουό, Κουτσιανικούλης (90' Μιχόγεβιτς).
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (80' Μενέντεθ), Σιώπης, Μπάσα (70; Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Μαρτίνες (57' Γιουνές) , Ντιγκινί

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Σάββατο 24 Νοεμβρίου
Παναθηναϊκός  - Απόλλων Σμύρνης 5-1
Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα 2-0
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-1
ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-0
Κυριακή 25 Νοεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-0
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2
ΟΦΗ - Άρης 1-2
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
19:30 Πανιώνιος - Λαμία



Δεν υπάρχουν σχόλια: