22 Δεκεμβρίου 2018

"Αυλαία" για το 2018 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας

Η τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πιερίας για το 2018 διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς θα ακολουθήσει διακοπή τριών εβδομάδων και οι ομάδες θα επανέλθουν στη δράση στις 12-13 Ιανουαρίου.
Πρεμιέρα στον β’ γύρο έχουμε στην Α’ Κατηγορία, με τον Δία Δίου να υποδέχεται τον ΓΑΣ Σβορώνου σήμερα στις 15:00. Τα υπόλοιπα απτά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν αύριο, με την πρωτοπόρο Α.Ε. Καρίτσας να έχει δύσκολη έξοδο στο Νέο Κεραμίδι με αντίπαλο τον Εθνικό.
Στη Β’ Κατηγορία, ο Βατανιακός μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στον Κορινό υποδέχεται στο Βατάν τον Μύτικα Λεπτοκαρυάς, στο σημαντικότερο ματς της 16ης αγωνιστικής, ενώ με ενδιαφέρον αναμέενται και ο αγώνας Αναγέννηση Σβορώνου - Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη.
Στη Γ’ Κατηγορία, σήμερα η Α.Ε. Καρίτσας υποδέχεται την Ακαδημία Κατερίνης, ενώ αύριο θα διεξαχθούν οι άλλες δυο αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Πυδναϊκός φιλοξενείσ το Κίτρος τον Κεραυνό Μακρυγιάλου και η 25η Μαρτίου στο «Γεώργιος Ασλανίδης» την Ελπίδα Ανδρομάχης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: