18 Δεκεμβρίου 2018

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Μ’ αρέσει. Παρέες-παρέες γυρίζουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον πεζόδρομο, στα μαγαζιά, στα καπηλειά. Το προτιμώ από τη γκρίνια και τα κουτσομπολιά.
**
Ε, σεις εκεί στον «Τόπο μου» κάντε κάτι, γιατί μείναμε από λάδι. Φαγητού εννοώ, γιατί από μηχανής μείναμε από το πρώτο μνημόνιο και μετά.
**
Ανάληψη, πρώην α΄ Δημοτικό σχολείο. Καλό το έργο και το ντεκόρ να το θυμάσαι. Χτύπα κι εσύ μια καφετέρια εκεί δίπλα μπορείς.
**
Αν βγει λέει στη νέα διοίκηση, προτεραιότητα φανάρι στην Βασιλείου Β΄. Σάββα βάλε δύο να δούμε τι θάχει να λέει.
**
Είδα προχθές τον Κυριάκο στη Βουλή. Μονότερμα τον είχε ο άλλος ούτε τη σέντρα δεν μπορούσε να περάσει.
**
Εκατό ευρώ αύξηση δίνει ο Μακρόν κάτι ψιλά ο Τσίπρας. Ας όψονται τα πράσινα γιλέκα των Γάλλων και οι φραπέδες των Ελληναράδων.
**
Τους παίρνεις νοικοκυραίους τους κάνεις φτωχούς, μετά φτωχότερους, τους δίνεις επιδόματα και λες ότι κάνεις κοινωνική πολιτική. Ε, ρε Αυλώνα που σας χρειάζεται.
**
Με τις ενέργειες ποίου τελικά απετράπη η φιλοξενία μεταναστών στην Κατερινόσκαλα; Περίμενα μια προσέγγιση πολιτική με περισσότερο βάθος και όχι επιδερμική για το θεαθήναι. Αποθήκη ψυχών μας έκαναν οι σύμμαχοι. Δεν σας λέει κάτι!
**
Την τιμητική τους θα 'χουν τα γηροκομεία τις μέρες που έρχονται. Η φιλανθρωπία αλλά και η ψηφοθηρία σε όλο της το μεγαλείο.
**
Χαμηλώστε τους τόνους, άγιες μέρες, μετά τις γιορτές ξαναβγάλτε τα μαχαίρια, ούτως ή άλλως πολιτικά δεν πρόκειται να ωριμάσουμε ποτέ.
**
Και καλήν ημέρα άρχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: