18 Δεκεμβρίου 2018

Γ' Εθνική Γυναικών: Ισοπαλία για τις Πιερίδες Μούσες

Δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη οι Πιερίδες Μούσες στο δύσκολο παιχνίδι με τον Λεοντικό Κηφισιάς, καθώς έμειναν στο 1-1 σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αν και είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και για μεγάλα χρονικά διαστήματα είχαν «εγκατασταθεί» στην αντίπαλη πλευρά του γηπέδου, η τελική ενέργεια δεν ήταν η αναμενόμενη.
Τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα προέκυψαν από στημένες φάσεις  (φάουλ έξω από την περιοχή). Οι Πιερίδες Μούσες προηγήθηκαν με την Γκούτζα, αλλά η ομάδα του Λεοντικού ισοφάρισε με απευθείας χτύπημα φάουλ από το ύψος σχεδόν του κόρνερ.
Οι Μούσες είχαν πολλές καλές στιγμές, υπήρξαν μεμονωμένες εξάρσεις καλής παρουσίας και ενεργειών από τις παίχτριες, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.
Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο και ενίσχυσαν την ομάδα. Στην καθιερωμένη προσφορά δώρου κληρώθηκε ένα έπιπλο γραφείου το οποίο ήταν προσφορά του πολυκαταστήματος του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας  «Spiti Mas». Το  κέρδισε ο Βασίλης Σταυρίδης.
Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 6-1-2019 στα Τρίκαλα όπου οι Πιερίδες Μούσες θα αντιμετωπίσουν τις Νέες Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: