2 Δεκεμβρίου 2018

Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Βικελίδης», νίκες για ΑΕΚ και Αστέρα

Με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Νωρίτερα ο Αστέρας πέρασε από τη Λιβαδειά με 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ η ΑΕΚ νίκησε την Ξάνθη και ανέβηκε στην 4η θέση.

Άρης - Παναθηναϊκός 1-1

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τρία πέναλτι, Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και παρέμειναν ισόβαθμοι στους 19 βαθμούς.
Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πέναλτι με τον Μπρούνο Γκάμα (απέκρουσε ο Διούδης) και τελικά άνοιξε το σκορ στο 14’ με εύστοχο πέναλτι του Χαμζά Γιουνές. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν δοκάρι με φάουλ του Γκάμα στο 84’, οπισθοχώρησαν χωρίς λόγο στα τελευταία λεπτά και τελικά… το πλήρωσαν.
Παρά την αποβολή του Μακέντα στο 89’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουζούκη από τον Σιώπη και ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε «α λα Πανένκα» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα, Ματέο Γκαρσία (79' Μαβράι), Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί (74' Ματίγια), Γιουνές.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74' Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33' Δώνης), Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε (74' Καμπετσής), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΑΕΚ - Ξάνθη 2-0

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε ξανά στην 4η θέση προσπερνώντας Άρη και Παναθηναϊκό.
Η Ένωση άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με ένα τυχερό γκολ του Πόνσε. Η Ξάνθη απείλησε ελάχιστα, η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Λιβάγια στο 69’ και τελικά ο Κροάτης στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
AEK (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Αλεφ, Κλωναρίδης (78' Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ (64' Λιβάια), Πόνσε (84' Γιακουμάκης).
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Κασάδο, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς (81' Μελιόπουλος), Καμαρά, Ντουρίσκοβιτς, Καντά (51' Μπρίτο), Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ (72' Κάστρο).

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 1-1
Λάρισα - Πανιώνιος 4-2
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-1
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 0-2
Άρης - Παναθηναϊκός 1-1
ΑΕΚ - Ξάνθη 2-0
Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
19:00 Λαμία - ΠΑΟΚ
19:30 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός



Δεν υπάρχουν σχόλια: