19 Ιανουαρίου 2019

Super League: Νίκες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Super League, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνέχισαν με νίκες και στην 17η αγωνιστική. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ενώ νωρίτερα ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-1 από τα Γιάννενα.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-0

Στο +8 από τον Ολυμπιακό διατηρήθηκε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πανιώνο στην Τούμπα και έφτασε τις 15 νίκες σε 16 αγώνες.
Οι πρωτοπόροι της φετινής Super League άνοιξαν νωρίς το σκορ, στο 11ο λεπτό, όταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με πολύ ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 40’ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μακρύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το ματς ουσιαστικά «τελείωσε» στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Βιεϊρίνια με διαγώνιο συρτό σουτ έκανε το 2-0. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να «κλειδώνει» τη νίκη του στο 69’ με το γκολ του Σάκχοφ.
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (79’ Λύρατζης), Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Σάκχοφ (75’ Καρέλης), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός (67’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ. 
ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ (46’ Μανοΐλοβιτς), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κότσιτς, Σίντι Αλί (76’ Μανθάτης), Κούρντι, Ντουρμισάι (63’ Καμαρά). 

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2

Στο… κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ παρέμεινε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από τους Ζωσιμάδες με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμειναν στο -8 από την κορυφή.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με το αυτογκόλ του Σκόνδρα, όμως στο 14’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1 επίσης με αυτογκόλ, αυτή τη φορά του Βούκοβιτς. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και στο 37’ ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ποντένσε έκανε το 1-2. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι οι ερυθρόλευκοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Λίλα, Σιόντης (83' Νάουμετς), Νικολιάς, Γιάκος (65' Αθανασιάδης), Παμλίδης (80' Ξύδας), Κρίζμαν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Φορτούνης (87' Νάτχο), Ποντένσε (90+2' Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο (71' Χασάν).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2
Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός 0-0
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-0
Κυριακή 20 Ιανουαρίου
15:00 ΟΦΗ - Παναιτωλικός
17:15 Λάρισα - Άρης
19:00 Ξάνθη - Ατρόμητος
19:30 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου
19:00 Λαμία - Παναθηναϊκός



Δεν υπάρχουν σχόλια: