13 Φεβρουαρίου 2019

Αυλαία με ήττα για τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Την ήττα γνώρισαν οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας από τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας στην 6η και τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.
Η συνέχεια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου Πιερίας για την ομάδα Νέων του Παναγιώτη Αμανατίδη ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας δεν καρποφόρησε παρόλο που η ομάδα έλεγχε το παιχνίδι και στο τέλος του παιχνιδιού λύγισε.  
Πιάνοντας εξαιρετική επίδοση οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πιερίας ισορρόπησαν το παιχνίδι και κρατούσαν ψηλά τον αντίπαλο αλλά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού λύγισαν με 0-2.
Έτσι η ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Πιερίας καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση και περιμένει την κλήρωση της ΕΠΟ για να γνωρίσει τον επόμενο αντίπαλο.
Γενικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Αμανατίδη παρουσίασαν έναν δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες του ομίλου, παρουσίασαν μια καλή και αξιόλογη πορεία χαρίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.
Την ήττα γνώρισαν και οι Παίδες με 5-0 και τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου με έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση χρησιμοποίησε στο τελευταίο παιχνίδι και ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν με μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι αυτή της ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με έξι νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ.
Οι συνθέσεις των ομάδων της Ε.Π.Σ. Πιερίας:
Ομάδα Νέων (Κ16): (προπονητής Αμανατίδης Παναγιώτης), Κουρτίδης, Ρίζος Η., Μπαλαούρας, Χεριανίδης,  Μακρίδης, Ζαγκελίδης, Κατσιούλης, Καρανικόλας, Καραμήτρος, Αδαμόπουλος, Ασλανίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Καρανάτσιος, Ζαπουνίδης, Ρίζος Ι.,  Αλχαζίδης, Σιδηρόπουλος. Αποστολή: Καραλιόλιος, Σκαρμπαδώνης.
Ομάδα Παίδων (Κ14): (προπονητής Κυπαρίσσης Παναγιώτης), Μαυρόπουλος, Βαλσαμίδης, Ρουμελιώτης, Γκιώνης, Μπατζογιάννης, Ανυφαντής, Τσανούσας, Τρούμπαλος, Παπακώστας, Τσινίκος, Παραδείσης. Αγωνίστηκαν επίσης: Βαρυτιμίδης, Παλαιολόγος, Μπουκλάς, Μακρής, Γκούμας, Δράντζιος. Αποστολή: Μαρδάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: