16 Μαρτίου 2019

B’ ΕΚΑΣΚΕΜ: Σήμερα η τελευταία αγωνιστική - Τα σενάρια για τα playoff

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ διεξάγεται σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να υπάρχει σε δύο παιχνίδια στα οποία αγωνίζονται οι τέσσερις από τις πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.
Η πρωτοπόρος Κούπα Κιλκίς έχει ρεπό, όμως έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoff, καθώς δεν μπορεί να πέσει στην 3η θέση.
Οι δύο «τελικοί» θα γίνουν στο «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» του Αγίου Σπυρίδωνα και στο ΔΑΚ Πολυκάστρου, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για το πλεονέκτημα έδρας στα playoff και οι φιλοξενούμενοι για την είσοδο σε αυτά.
Ο Βαφύρας φιλοξενεί τον Άθλο Αλεξάνδρειας και με νίκη εξασφαλίζει τουλάχιστον την 2η θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στο Πολύκαστρο μεταξύ Εργόναθλου και ΑΟΚ Γουμένισσας. Ο Βαφύρας υστερεί στην ισοβαθμία με την Κούπα, όμως υπερτερεί με τον Εργόναθλο, όμως σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας (νίκη Βαφύρα και Εργόναθλου), τότε η ομάδα της Πιερίας θα κατακτήσει την 1η θέση και θα παίξει στα playoff με τον ΑΟΚ Γουμένισσας. Σε περίπτωση ήττας και νίκης του Εργόναθλου, ο Βαφύρας θα βγει τρίτος και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στα playoff κόντρα στην ομάδα του Πολυκάστρου.
Μόνο νίκη θέλει όμως και ο αντίπαλος του Βαφύρα, Άθλος Αλεξάνδρειας. Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στην 5η θέση και το μοναδικό σενάριο με το οποίο μπαίνει στα playoff είναι να νικήσει μέσα στον Άγιο Σπυρίδωνα και παράλληλα ο ΑΟΚ Γουμένισσας να ηττηθεί από τον Εργόναθλο.
Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής:
1. Νίκη Βαφύρα - Νίκη Εργόναθλου:
Τελική κατάταξη: 1. Βαφύρας, 2. Κούπα, 3. Εργόναθλος, 4. ΑΟΚ Γουμένισσας
2. Νίκη Βαφύρα - Ήττα Εργόναθλου
Τελική κατάταξη: 1. Κούπα,  2. Βαφύρας, 3. Εργόναθλος, 4. ΑΟΚ Γουμένισσας
3. Ήττα Βαφύρα - Νίκη Εργόναθλου
Τελική κατάταξη: 1. Κούπα, 2. Εργόναθλος, 3. Βαφύρας, 4. Άθλος Αλεξάνδρειας
4. Ήττα Βαφύρα - Ήττα Εργόναθλου
Τελική κατάταξη: 1. Κούπα, 2. Βαφύρας, 3. Εργόναθλος, 4. Άθλος Αλεξάνδρειας

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Σάββατο 16 Μαρτίου
16:00 ΑΚΕ Πιερίας - Ατρόμητοι Ν. Σάντας
18:00 Κεραυνός Άσπρου - Αλέξανδρος Αξιούπολης
18:00 ΓΑΣ Βαφύρας - Άθλος Αλεξάνδρειας
18:00 ΑΣ Κολινδρού - Σκυδραϊκός
18:00 ΜΠΑΣ Εργόναθλος - ΑΟΚ Γουμένισσας
Ρεπό: Κούπα Κιλκίς


Δεν υπάρχουν σχόλια: