6 Μαρτίου 2019

Πιερικός - ΑΕ Καρίτσας τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας

Α.Ε. Καρίτσας και Πιερικός θα είναι οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας για τη σεζόν 2018-19.
Και αν η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, οι μελανόλευκοι χρειάστηκαν ένα γκολ του Σεχολάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης, ώστε να επικρατήσουν με 3-1 και να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Πιερικός - Εθνικός Κατερίνης 3-1

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα σε Πιερικό και Εθνικό Κατερίνης, με τους μελανόλευκους να ανατρέπουν το 1-0 του πρώτου αγώνα και με γκολ του Αλέξανδρου Σεχολάρι στις καθυστερήσεις, να επικρατούν με 3-1 και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό.
Ο Πιερικός ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με γκολ του Αλσίνο Σάντος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έδωσε σκορ πρόκρισης στον Πιερικό κάνοντας το 2-0 στο 65’, όμως ο Εθνικός αντέδρασε.
Στο 74’ ο Δελαβερίδης μείωσε σε 2-1 και ένα λεπτό μετά, ο ίδιος παίκτης έχασε διπλή ευκαιρία να «σφραγίσει» την πρόκριση, με τον Τοπουζλή να κρατάει το 2-1. Ο Πιερικός πίεσε στα τελευταία λεπτά και «λυτρώθηκε» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Κραγιόπουλος έκανε το γύρισμα στην μικρή περιοχή και ο Σεχολάρι με κεφαλιά έκανε το 3-1 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.
Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Φωτιάδου, Τσικλητάρη Β.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Κωστόπουλος, Τσιούχας (46’ Ντινόπουλος), Χατζηδίμπας, Τουλίκας, Αλ. Καρτσαμπάς, Ναρίνογλου (46’ Λαμπίρης), Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Σάντος (85’ Λυκούργος), Μηλιώτης (60’ Μπουζούκης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Βαβατσιούλας, Νικολαΐδης (65’ Καμπερίδης), Δήμος, Θωμαΐδης, Θεοδοσιάδης, Γεμενετζίδης, Τριανταφύλλου (76’ Δεληγιαννίδης), Μυστρίδης, Δελαβερίδης (85’ Πανωλής), Γκατζούνης, Χατζηθεοδωρίδης (88’ Αλσελά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: