24 Μαρτίου 2019

Γ' Εθνική: «Τελικός» για Αχιλλέα - Στην Καρδίτσα ο Πιερικός

Κρίσιμους αγώνες για τις ομάδες της Πιερίας περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.
Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, το ενδιαφέρον κορυφώνεται στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τον Αχιλλέα να δίνει έναν «τελικό», υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στη Νεοκαισάρεια στις 15:00.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού με 24 βαθμούς, δύο πίσω από θέση παραμονής, στην οποία βρίσκεται ο Πιερικός με 26. Η ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου θα παραταχθεί «πάνοπλη», καθώς εξέτισαν την τιμωρία τους Δερμίσης, Ίτσιος, Κατσαρός και Τσιμπούκας, ενώ ο Αποστολίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Πολύ σημαντικό αγώνας και για τον Πιερικό στην Καρδίτσα κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος βρίσκεται στο +3 από την ομάδα της Κατερίνης. Οι μελανόλευκοι θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να διατηρηθούν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα.
Στην αποστολή του Νίκου Θεοδοσιάδη βρίσκονται οι: Αλεξιάδης, Αλ. Καρτσαμπάς, Αθ. Καρτσαμπάς, Κωτσιαρίδης, Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Κωστόπουλος, Λαμπίρης, Λαζαρίδης, Λυκούργος, Μηλιώτης, Ναρίνογλου, Ντινόπουλος, Σεχολα΄ρι, Τουλίκας, Τοπουζλής, Χατζηδίμπας, Μπουζούκης, Σόουζα.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:
Κυριακή 24 Μαρτίου - 15:00
ΑΟ Σελλάνων - Πιερικός
Θησέας Αγριάς - ΑΣ Μετέωρα
Φωκικός - Αστέρας Ιτέας
ΑΟ Στυλίδας - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Απόλλων Μακρυχωρίου
Νίκη Βόλου - ΓΣ Αλμυρού
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου (0-3 α.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: