15 Μαρτίου 2019

Εκτός φυλακής η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου. Την είδηση επιβεβαίωσε στο zougla.gr ο δικηγόρος της κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα: Με τη διάταξη της κυρίας ανακρίτριας Ηλιάνας Ζαμανίκα αφέθηκε ελεύθερη η κα Σταυρούλα Κουράκου, η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, με τους εξής όρους:

- απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
- εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και
- χρηματική εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ.


«Εκτιμώ ότι σε αυτήν την απόφαση της κυρίας ανακρίτριας έπαιξε σοβαρό ρόλο το γεγονός ότι η κυρία Κουράκου συναίνεσε ώστε να αρθεί το τραπεζικό της απόρρητο σε όλες τις χώρες του κόσμου.

»Επίσης, είχε δύο κατοικίες μισθωμένες στην Ελβετία όπου λύθηκαν οι μισθώσεις, δεν υπάρχουν πλέον οι κατοικίες, και έτσι δεν είναι ύποπτη φυγής. Παράλληλα, έχει πει με εμφατικό τρόπο ότι διατίθεται να βοηθήσει να διαλευκανθεί η υπόθεση» σημείωσε.

«Η Δικαιοσύνη σήμερα έδειξε ανθρωπιά σε μία γυναίκα που έχει τρία παιδιά και που σε τελική ανάλυση δεν υπήρξε αυτή υπουργός αλλά ο σύζυγός της» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: