22 Απριλίου 2019

Συνεδρίασε η Διακομματική και Διαπαραταξιακή Επιτροπή στον Δήμο Κατερίνης

Η συνεδρίαση της Διακομματικής & Διαπαραταξιακής Επιτροπής που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ενόψει των Ευρωεκλογών και των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Την συνεδρίαση συντόνισε ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης Λάζαρος Ντόντης.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων και των παρατάξεων που παρέστησαν, συζήτησαν για τον τρόπο χρήσης των διαφημιστικών πλαισίων, που διατίθενται για την προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο, τους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και όλες τις σχετικές διατάξεις.
Στην συνάντηση, ρυθμίστηκαν λεπτομέρειες που αφορούν τη χρήση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και την διανομή των διαφημιστικών πλαισίων για την καμπάνια κομμάτων και παρατάξεων με βάση τις διατάξεις που περιγράφονται σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο κ. Ντόντης ευχήθηκε σε όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων και των παρατάξεων καλή επιτυχία, ενώ ζήτησε τη συνδρομή όλων ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα. Επιπλέον δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των κομμάτων και των παρατάξεων κατά την προεκλογική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: