11 Απριλίου 2019

Υποτροφίες σε δύο μαθήτριες/μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου για φοίτηση στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ

Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ προσφέρουν από το σχολικό έτος 2019-2020 μία πλήρη υποτροφία σε μαθητρια/τή που θα φοιτήσει στην Α’ τάξη και μία υποτροφία σε μαθητρια/τή που θα φοιτήσει στη Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου.



Η υποτροφία καλύπτει τη φοίτηση της μαθήτριας/του μαθητή για τις τρεις ή δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου αντίστοιχα, με την προϋπόθεση να συνεχίσει να διακρίνεται στα μαθήματα και τη διαγωγή της/του. Η υποτροφία της Β’ Λυκείου αποτελεί ευγενική χορηγία του αποφοίτου του σχολείου και διακεκριμένου επιστήμονα του CERN, Βουλγαράκη Γεωργίου.

Κριτήρια επιλογής της μαθήτριας/του μαθητή:

Οι υποψήφιοι μαθητές θα αξιολογηθούν στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας /Λογοτεχνίας και των Μαθηματικών κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή εκπαιδευτικών του σχολείου. Επιπλέον θα ληφθούν υπόψη κοινωνικά κριτήρια καθώς και οι επιδόσεις των μαθητριών/των στη Γ’ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ στο τηλ. 23510 31111 για περαιτέρω ενημέρωση και για να δηλώσουν συμμετοχή ως 31 Μαΐου 2019.

Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου www.platon.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: