3 Μαΐου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Μετά τα γκάλοπ, μετά τις στοιχηματικές, αναμένονται οι προβλέψεις της Αργυρώς, με αναφορά πάντα στον Δήμο Κατερίνης.
**
Και ο Λεφάκης βλέπει τον Ποσειδώνα από τη θέση του στους ιχθείς να διατηρεί αρκετές ασάφειες και τον Ουρανό με τον Κρόνο να σηματοδοτεί αναθεωρήσεις και νέα ξεκινήματα.
**
Τι λένε οι μάγισσες, τι λένε οι χαρτορίχτρες; Μεγάλο δρόμο θα διαβείς παλικάρι μου, ασήμωσε πρώτα και η μοίρα σου δουλεύει.
**
Κι εκεί που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, η τύχη σου και το μέλλον σου στα χέρια του Αγίου Παρθενίου, τάξε κι έγινε.
**
Δεν θέλω να απομυθοποιήσω τις δημοσκοπήσεις, τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι κι όπου ακουστεί ο ήχος του χρήματος σε κάνουν «παπάδες». Και ποιος νοιάζεται για τη φήμη. Πάντα υπάρχει η δικαιολογία κονσέρβα, ξέρετε τα γκάλοπ ισχύουν για τη δεδομένη στιγμή της έρευνας. Ο Λεφάκης τουλάχιστον μιλάει για το μέλλον.
**
Τώρα είναι και οι στοιχηματικές, όταν σου δίνουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ίσαμε τη Ράγιο Βαγιεκάνο, λες ότι από κάπου μπάζει και στην εξέλιξη θα κλείσει η τρύπα.
**
Ας αφήσουμε όμως τα μεταφυσικά κι ας πάμε στην σκληρή real politic που έχει τον πρώτο λόγο και θα καθορίσει την έκβαση κάθε μάχης. Ας δούμε τι λάμψη εκπέμπει ο κάθε ηγέτης, ένα debate θα ήταν χρήσιμο, και τι αναγνωρισιμότητα έχουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ένα τρίπτυχο καθοριστικό για τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: