16 Μαΐου 2019

Ο Θανάσης Λιακόπουλος και ο Θοδωρής Ζαγοράκης συζήτησαν για την επόμενη ημέρα του Δήμου Κατερίνης και τη δυνατότητα συνεργασίας τους. Μαζί τους ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Μία πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος και ο νυν ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Θοδωρής Ζαγοράκης.

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καλαϊτζίδης, επώνυμο μέλος της ΠΑΟΚτσίδικης οικογένειας στην Πιερία.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την επόμενη ημέρα του Δήμου της Κατερίνης και τη δυνατότητα συνεργασίας της επόμενης δημοτικής αρχής με τους ευρωβουλευτές γενικότερα και με τον κ. Ζαγοράκη ειδικότερα, εφόσον εκπροσωπήσει τη χώρα μας για άλλα 5 χρόνια στις Βρυξέλλες.

«Ο Θοδωρής, εκτός από αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, είναι και ένας μεθοδικός και ουσιαστικός ευρωβουλευτής. Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί του ως επόμενη διοίκηση του Δήμου μας» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: