8 Μαΐου 2019

«Ανανέωση Τώρα»: Συνδυασμός Γεωργίου Δ. Νταντάμη για το Δήμο Κατερίνης

Γ. Νταντάμης: «Προσκάλεσα τους ανθυποψηφίους μου σε debate και περιμένω απάντηση. Ήρθε η ώρα να ανοίξει ο διάλογος για τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου Κατερίνης»

Αίτημα για την πραγματοποίηση ανοιχτού διαλόγου (debate) μεταξύ των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών που κατέρχονται στον στίβο των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου κατέθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», κατέθεσε αίτημα στην διακομματική επιτροπή που συνεδρίασε στις 22 Απριλίου όπου ζητούσε τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων όλων των δημοτικών συνδυασμών σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, για όλα αυτά που ενδιαφέρουν και έχουν σημασία για τους δημότες μας. Αυτές οι εκλογές έχουν αναλωθεί σε ανούσιες κουβέντες και εντυπώσεις ανύπαρκτων θεμάτων που ούτε ενδιαφέρουν ούτε αλλάζουν την καθημερινότητα του δημότη. Επί της ουσίας, προσκάλεσα από τον Απρίλιο τους ανθυποψηφίους μου διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου σε έναν ανοιχτό και έντιμο διάλογο για τα προβλήματα, το παρόν και το μέλλον του Δήμου. Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προτίθενται να διοργανώσουν debate και δηλώνω παρών. Να δώσουμε επιτέλους πραγματική και ουσιαστική ενημέρωση στους δημότες μας ώστε με σωστή κρίση να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν ικανότερο να τους εκπροσωπήσει στην επόμενη θητεία του Δήμου Κατερίνης. Περιμένω την απάντησή τους και ευελπιστώ να είναι θετική και να συμμετέχουν όλοι τους. Όλα ανοιχτά, όλα ξεκάθαρα», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!  ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ.jpg

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
e-mail: ananeositora2019@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: