8 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καρκινοπαθών για τη στήριξη από τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιερίας PALSO

Με μία εξαιρετική πρωτοβουλία, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιερίας PALSO, προσέφερε μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους κατά τις μέρες των εορτών του Πάσχα. Ταυτόχρονα έδωσε τη δυνατότητα στον κόσμο της πόλης μας να συμμετάσχει και να στηρίξει με χαρά και ζήλο μία πρωτοποριακή δράση που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό!
Συγκεκριμένα το Σάββατο του Λαζάρου, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso, οργάνωσαν και υλοποίησαν ένα πρωτότυπο EASTER BAZAAR! Χάριζαν σε όλο τον κόσμο βιβλία ή λαμπάδες τις οποίες φιλοτέχνησαν οι ίδιοι και οι μικροί μαθητές τους και ο κόσμος ως ανταπόκριση, προσέφερε σε ένα κουμπαρά για το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας, ότι είχε ευχαρίστηση.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Με τον τρόπο αυτό δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας να προμηθευτούν ελληνικά αλλά και ξενόγλωσσα ποιοτικά βιβλία ή και λαμπάδες για το Πάσχα και επίσης συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για τη στήριξη των καρκινοπαθών της περιοχής μας οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη.
Την ίδια στιγμή, η συμμετοχή τόσο των παιδιών στην κατασκευή των λαμπάδων, αλλά και του κόσμου που έσπευσε να υποστηρίξει την προσπάθεια, δείχνουν ότι ο πολιτισμός και τα κοινωνικά ιδεώδη αποτελούν αξίες που παραμένουν ζωντανές στην σημερινή κοινωνία αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να εφαρμόσουμε καλές πρακτικές και να δώσουμε εμείς οι ίδιοι πρώτοι το παράδειγμα!Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας «Αγία Αικατερίνη», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso, γιατί μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, προσέφερε ουσιαστική στήριξη στους καρκινοπαθείς που έχουν πραγματική ανάγκη. Με την δράση τους αυτή έδειξαν σε όλους μας ότι οι δάσκαλοι αυτοί, δεν διδάσκουν μόνο ξένες γλώσσες στα παιδιά μας, αλλά πολύ περισσότερο, διδάσκουν πολιτισμό και κοινωνική αλληλεγγύη, στοιχεία απαραίτητα για κάθε αυριανό πολίτη της χώρας μας και είμαστε περήφανοι που αποτελούν ένα σημαντικό ενεργό τμήμα της κοινωνίας μας.
Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες που συνεργάστηκαν και στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου Ι.Κ.Ξ.Γ. PALSO και ιδιαίτερα τον κόσμο της Πιερίας που ανταποκρίθηκε με θέρμη, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της προσπάθειας και δίνοντας ελπίδα και αγάπη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                     
           Η Γραμματέας
Γιώργος Καπετανάκης           Αρχοντία Τσιόγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: