2 Μαΐου 2019

Τη Δευτέρα η απόφαση του Βασιλειάδη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Όσοι συσκέφθηκαν δεν κατάληξαν πουθενά και τα σπουδαία αναμένονται στη νέα συγκέντρωση της Δευτέρας (6/5), εκεί που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Από την πλευρά τους FIFA - UEFA εξέφρασαν την άποψή τους ότι ένας τελικός χωρίς κόσμο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρο. Επίσης, ο υπερσύμβουλος των ομοσπονδιών στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ τόνισε ότι το φινάλε του θεσμού πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ.
Πάντως, πληροφορίες εκτιμούν ότι η απόφαση του Βασιλειάδη για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού, δεν αποκλείεται να παρθεί και πριν τη Δευτέρα, οπότε βρισκόμαστε εν αναμονή...
Όσον αφορά, τώρα, στα θέλω των δύο ομάδων η ΑΕΚ επέμεινε πως θέλει ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ με παρουσία κόσμου, ανοιχτές οκτώ θύρες βάσει του περσινού σχεδιασμού δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μέσω των εκπροσώπων του σημείωσε ότι αν αποφασιστεί να υπάρχει παρουσία κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 11/5, τότε θέλει αλλαγή έδρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: