2 Μαΐου 2019

3ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου του συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας “Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ”


Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας “Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ” για 3η συνεχόμενη χρονιά, σας προσκαλεί σ’ ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου την Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 15:00, στο Αθλητικό Κέντρο ΓΙΩΤΣΑΣ στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.
Μαζί μας οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Συλλόγων Σαρακατσαναίων, Ελευθερίου Κορδελίου, Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσ/νικης, Λάρισας, Λαγκαδά και Σερρών.

Ένας αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, που στέλνει το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε όλους τους συνανθρώπους μας, και τα οποία θα διατεθούν στο σύλλογο προστασίας παιδιών “ΒΕΝΙΑΜΙΝ”.
Το Φιλανθρωπικό τουρνουά είναι υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων.
Αυτό το τουρνουά ποδοσφαίρου έχει αποκλειστικό σκοπό να στείλει ένα μήνυμα ανθρωπιάς. Είναι θέ(α)μα διάθεσης να «προκαλέσουμε» ένα χαμόγελο στο παιδί της διπλανής πόρτας, σ´ αυτό που δεν έχει κρεβάτι να πλαγιάσει, εκείνου που ζει τη προσφυγιά, την ορφάνια, το ρατσισμό, την κοινωνική απαξίωση!
Θέλουνε να παίξουμε ποδόσφαιρο για κάθε μικρό «σπλάχνο» αυτής της γης! Γιατί είναι παιδιά όλων μας, είναι το «αύριο» αυτού του πλανήτη.
Η συμμετοχή των έξι ομάδων ποδοσφαίρου από συλλόγους Σαρακατσαναίων της Κ. Μακεδονίας αλλά και Θεσσαλίας σε αυτή την αθλητική γιορτή είναι καθαρά συμβολική και αποσκοπεί στην ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί ο σύλλογος προστασίας παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Τα μέλη του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας, με το πνεύμα αλληλεγγύης που τα διακρίνει, βρίσκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών που μας έχουν ανάγκη, αναδεικνύοντας ένα επιπλέον «κομμάτι» του κοινωνικού ρόλου των Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: