20 Ιουνίου 2019

Νέα διοίκηση στον Πιερικό - Γιάννης Συμεωνίδης και Γιάννης Λαζαρίδης στο "τιμόνι"

Νέο διοικητικό σχήμα με επικεφαλής τους Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ Πιερικός που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην «Εκάβη».
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε μια γεμάτη αίθουσα, με πολλούς παλαιμάχους τη ομάδας να δίνουν το «παρών». Της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο Χρήστος Ξανθόπουλος, ενώ ο Θάνος Γκιάτας έκανε τον οικονομικό και ο Πασχάλης Τσιτιρόκης τον διοικητικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.
Μέχρι το τέλος της διορίας, το μεσημέρι της Τρίτης, δεν υπήρξαν υποψηφιότητες για τις εκλογές, ωστόσο πριν από την έναρξη της Γ.Σ. γνωστοποιήθηκε επίσημα το ενδιαφέρον των Συμεωνίδη - Λαζαρίδη.
Η πρόταση των δύο επιχειρηματιών εγκρίθηκε από τα μέλη του ΣΦΚ Πιερικός και έτσι το νέο 15μελες σχήμα αναλαμβάνει το «τιμόνι» του συλλόγου, με στόχο να βγάλει τους «μελανόλευκους» από την αφάνεια στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.
Εντός των ημερών θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για την κατανομή αξιωμάτων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Συμεωνίδης δεν θα συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ., ωστόσο θα είναι ενεργός στο νέο εγχείρημα.
Αναλυτικά τη νέα διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός απαρτίζουν οι:
Τακτικά μέλη
1. Λαζαρίδης Ιωάννης
2. Κυριάκος Αντώνιος
3. Μπιτόπουλος Στέφανος
4. Κωνσταντινίδης Γαβριήλ
5. Τσουκαλάς Ηλίας
6. Δασκαλοπούλου Χριστίνα
7. Σολαχίδου Μαίρη
8. Πεΐδης Χαράλαμπος
9. Ντούλας Νικόλαος
10. Βασιλειάδης Μιχαήλ
11. Αστερίου Παναγιώτης
12. Θεοχάρης Νεοπτόλεμος
13. Παναγίτσας Κωνσταντίνος
14. Τσακιρίδης Βασίλειος
15. Παναγιωτίδου Αικατερίνη
Αναπληρωματικά μέλη
1. Μορφακίδης Δημήτριος
2. Βασιλειάδης Γεώργιος
3. Καμανατζής Μιχαήλ
Εξελεγκτική Επιτροπή
1. Παυλίδης Απόστολος
2. Σεραφείμ Απόστολος
3. Κατανάς Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: