31 Αυγούστου 2019

ΦΙΛΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 31/8/2019 και ώρα 20:00 στο Ά ΔΑΚ την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσών η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Γ εθνική κατηγορία.


Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δυο ομάδες.Η ομάδα των Γιαννιτσών κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι μετά από ένα δυνατό μακρινό σουτ του Σούκια στο 40’ το οποίο κρέμασε τον τερματοφύλακα του Πιερικού Γουναρίδη.Η ισοφάριση για την ομάδα του Πιερικού ήρθε στο 45’ μετά από μια προσωπική μονομαχία του Σαχινίδη με τα δυο στόπερ των Γιαννιτσών και δεξί σουτ από το ύψος του πέναλντι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δυο προπονητές το παιχνίδι απέκτησε περισσότερη ταχύτα.Στο 61’ ο Χαρτσιάς μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαχινίδης πήρε την κεφαλιά που μπλόκαρε όμως ο Τόλιος. Τελικό σκορ 1-1.

ΣΦΚ Πιερικός:( Στύλος Απόστολος) Γουναρίδης,Κολα.,Ρογγότης, Τακίδης,Μπούζουρας,Λαμπίρης,Μπουζούκης, Πετράκος,Μηλιώτης, Δεμητρζόγλου,Σαχινίδης.

Έπαιξαν και οι:Βασιλείου,Κυπαρίσης,Χαρτσιάς,Παπατολίκας,Ιβανίδης,Παγωνίδης, Λαζαρίδης,Ναρίνογλου,

ΑΣ Γιαννιτσών:( Καβακάς Τίμος) Τόλιος,Στεφανίδης,Χιντατσέλι,Γκαρακλίδης, Μπαμπαλής,Πετρούσης,Μουρούκι,Κεφαλάς,Αγγελούδης,Σούκιας,Καραμπάς.

Έπαιξαν και οι:Τόσιος,Γαρύφαλλος,Συμεωνίδης,Καραογλανίδης,Κώστας, Γεροντίδης,Κωστάκης,Χατζηλιάδης,Σαλονικίδης,Ευθυμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: