31 Αυγούστου 2019

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου στην Κατερίνη

Στην Πιερία θα βρίσκεται, την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου, στο πλαίσιο εξόρμηση στελεχών του κυβερνόντος κόμματος σε Μακεδονία και Θράκη, ενόψει της 84ης ΔΕΘ. Στο κλιμάκιο, επίσης, θα συμμετάσχουν οι Βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Μπάμπης Μπρουσκέλης.

Το κλιμάκιο θα έχει συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., καθώς και με μέλη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας. Επιπλέον, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» και τον πρότυπο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ράχης – Λόφου «Ο Άγιος Λουκάς».

Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 04/09/2019 έχει προγραμματιστεί συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων του κ. Στεργίου με παραγωγικούς φορείς της Πιερίας. Η ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: