19 Αυγούστου 2019

Κάλλιο αργά παρά ποτέ


Αυτό το λαϊκό απόφθεγμα, αυτή η σοφή λαϊκή γνώμη  ταιριάζει με την περίπτωση της τοποθέτησης  πινακίδας, μετά από όλο το περασμένο καλοκαίρι και στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, σε μία νησίδα σε δρόμο με πυκνή καλοκαιρινή κυκλοφορία, στην περιοχή του Λιτοχώρου. 
Οι διορισμένοι υπεύθυνοι για την οδική ασφάλεια, πολύ σύντομα, πραγματοποίησαν και ολοκλήρωσαν όλο το νόημα της λαϊκής σοφίας, αν και αυτό βέβαια με ελλείψεις!
Λίγο πιο πάνω από το σημείο που έγινε τελικά η παρέμβαση, υπάρχει και άλλη παρόμοια περίπτωση, που όταν κάποιος θα αφήσει τα συντρίμμια του επάνω στη νησίδα, τότε δεν θα είναι πια ''κάλλιο αργά''.
Μετά από επανειλημμένες δημοσιεύσεις, μετά από επανειλημμένες κοινοποιήσεις σε αρμόδια όργανα για την οδική ασφάλεια, βρέθηκε φαίνεται το κονδύλι για την αγορά και την τοποθέτηση της πινακίδας.

Δεν είναι βέβαια τυχαία η αφαίρεση των γαλάζιων σημαιών από την περιοχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Είναι και αυτό ένα κριτήριο για να αποδοθούν στις ακτές οι γαλάζιες σημαίες. Είναι   πολλά τα σημεία που χρειάζονται διορθώσεις. Στο παρελθόν αναφέρθηκα μέσω του Τύπου και προς αρμόδιους για τις διορθώσεις αλλά δυστυχώς:
''ΣΤΟΥ ΚΩΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...''
Π.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: