25 Αυγούστου 2019

Φιλική ισοπαλία για τον Πιερικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Πιερικός σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα της Superleague 2.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πιερικού δημιούργησε αρκετές φάσεις στην άμυνα του Απόλλωνα με κορυφαία φάση το δοκάρι του Πετράκου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ και η ομάδα του Απόλλωνα είχε μια καλή ευκαιρία που απέκρουσε ο Γουναρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές οι οποίες αποδείχτηκαν καταλυτικές για την εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς το παιχνίδι δεν είχε ροή. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να πετύχει  γκολ στο 79΄ με σκόρερ τον Βαγενά, ο οποίος απέφυγε τον Παπατολίκα και πλάσαρε για το 0-1.

Τέσσερα λεπτά πριν από τα 90’, ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κυπαρίσση και ο Χαρτσιάς από τα 11 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Στύλος Απόστολος): Γουναρίδης, Τουλίκας Β., Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Ιβανίδης, Μπουζούκης, Πετράκος, Μηλιώτης, Δεμητρζόγλου, Σαχινίδης.
Έπαιξαν και οι: Λαζαρίδης, Μπενίσκος, Βασιλείου, Κυπαρίσης, Χαρτσιάς, Λαμπίρης, Παπατολίκας, Τουλίκας Γ, Κόλα, Κριεμάντι.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Νούσιος, Κούλπας, Νύκταρης, Κακάμης, Λίταινας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Γκουντρουπής.

Έπαιξαν και οι: Θεολόγης, Γεωργουσόπουλος, Σιφναίος, Γαρυφαλλόπουλος, Κοσμίδης, Κοντοθανάσης, Βαγενάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: