29 Αυγούστου 2019

Europa League: Τέλος η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τη Σλόβαν στην Τούμπα, όμως σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Μπρατισλάβα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.
Οι Σλοβάκοι πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, σε αντίθεση με τον Δικέφαλο που ολοκλήρωσε πρόωρα τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.
Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο καθώς, παρόλο που είχε την υπεροχή, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Σλοβάκοι σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις τους άνοιξαν το σκορ με το φοβερό σουτ του Μεντβέντεφ έξω από την περιοχή στο 38’.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να γυρίσει το σκορ στο 50’. Μετά από σέντρα του Γιαννούλη, ο Λημνιός έκανε το 1-2 στο 49’ και ένα λεπτό μετά, ο Σβιντέρσκι μετά από σέντρα του Ροντρίγκο έκανε το 2-1.
Ο ΠΑΟΚ ήθελε άλλο ένα γκολ, πίεσε για να το πετύχει, όμως στο 61’ μετά από φάση διαρκείας, ο Ντε Μάρκο ισοφάρισε σε 2-2, με τον Δικέφαλο να θέλει πλέον δύο γκολ. Πίεσε, κέρδισε πάρα πολλά κόρνερ (18), αλλά το γκολ δεν ερχόταν.
Ο Γιαννούλης στο 88’ με φοβερό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-2 δίνοντας ξανά ενδιαφέρον στο ματς, όμως στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Φερέιρα δεν τα κατάφεραν και έτσι γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (64' Μίσιτς), Ελ Καντουρί (31' Αουγκούστο), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (46' Σφιντέρσκι), Άκπομ.
ΣΛΟΒΑΝ: Γκρέιφ, Ντε Γκαμπς, Μόχα, Σποράρ, Ιμπαΐμ (69' Νόνο), Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίνκοφ, Μπάιριτς, Ντε Μάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: