12 Σεπτεμβρίου 2019

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2019»: Συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας

Προκειμένου να ρυθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε επίπεδο ασφάλειας των συμμετεχόντων στον 8ο αγώνα – δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», σύσκεψη των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα και τον Διοικητή της Τροχαίας Κατερίνης Γεώργιο Πουτουρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.
Στο περιθώριο της συνάντησης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμπέρας μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, για την συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, στην άρτια διεξαγωγή της σημαντικής αυτής διοργάνωσης: «Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην εκκίνηση του αγώνα, θα βρεθούν περισσότερα από 2000 άτομα όλων των ηλικιών. Εργαζόμαστε μεθοδικά για να κυλήσουν όλα ομαλά και προς την κατεύθυνση αυτή η συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας είναι καθοριστική» τόνισε χαρακτηριστικά.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
 «Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που αναδεικνύει τον τόπο μας, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους χρήστες των οδών» σημείωσε από την πλευρά του, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας.
Στην σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Ευάγγελος Γερομιχαλός, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ, διευκρινίστηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία της διαδρομής του αγώνα, έγινε λόγος για τον καθοριστικό ρόλο συμμετοχής και συντονισμού των εθελοντών, ενώ οι διοργανωτές αναφέρθηκαν και στην κατανόηση που πρέπει να επιδείξουν οι δημότες για τυχόν ολιγόωρη ταλαιπωρία που θα υποστούν από το κλείσιμο των οδών κ.α.
Εν τω μεταξύ με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα, ο οποίος  με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.
Ήδη οι εγγραφές ένα μήνα πριν την μεγάλη αθλητική γιορτή ξεπερνούν κάθε προσδοκία.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) θα γίνονται στο επισυναπτόμενο link:
ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: opppapkaterinis@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή - αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου - επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: