8 Σεπτεμβρίου 2019

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κατερίνης ο Φάνης Τερζόπουλος

Κώστας Κουκοδήμος: «Ανοίγει νέα σελίδα για την Κατερίνη»

Το νέο του Προεδρείο εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κατερίνης για τη νέα δημοτική περίοδο, κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.

Πρόεδρος εξελέγη ο κος Φάνης Τερζόπουλος από την πλειοψηφούσα σύμπραξη των παρατάξεων «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» και «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ». Αντιπρόεδρος  εξελέγη ύστερα από πρόταση της μείζονος μειοψηφίας ο Χρήστος Λεμονόπουλος και Γραμματέας κατόπιν πρότασης της ελάσσονος αντιπολίτευσης  η Ουρανία Παπαγεωργίου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, στην οποία προήδρευσε ο Ιωάννης Συμεωνίδης - ως πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές - ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος συνεχάρη τα μέλη του σώματος για την εκλογή τους, ευχήθηκε καλή επιτυχία και δημιουργική θητεία σε όλους προς όφελος των πολιτών, ενώ έκανε λόγο για μία νέα σελίδα που ανοίγει με την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική αρχή: «Με συνοδοιπόρο μου το Γιώργο Νταντάμη και με αγαστή συνεργασία από όλους, χωρίς αποκλεισμούς, με ουσιαστικό διάλογο πιστεύω ότι θα βοηθήσουμε όλοι τον τόπο μας να πάει μπροστά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.
Ο νέος πρόεδρος

Απευθυνόμενος στο δημοτικό συμβούλιο ο νέος πρόεδρος Φάνης Τερζόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη του σώματος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και σημείωσε: «Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά,  για την μεγάλη τιμή που κάνατε προς το πρόσωπο μου.  Επιτρέψτε μου την συναισθηματική φόρτιση καθώς 40 χρόνια πριν από αυτά τα έδρανα πρόσφερε και ο πατέρας μου τις υπηρεσίες του στον Δήμο μας. Εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή συνεργασία σε όλα τα μέλη του συμβουλίου».

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  και μετά την εκλογή του Προεδρείου με μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής & της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αναλυτικά:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στην οποία πρόεδρος με απόφαση Δημάρχου ορίστηκε ο Μορφακίδης Δημήτριος και τακτικά μέλη οι: Συμεωνίδης Ιωάννης, Νταντάμης Γεώργιος, τακτικά  μέλη εξελέγησαν οι: Τσιαμπέρας Νικόλαος, Τσιαλός Γεώργιος, Γκούνας Αθανάσιος (πλειοψηφούσα σύμπραξη των παρατάξεων «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» και «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ») Ντόντης Λάζαρος, Βαινάς Δημήτριος (μείζων αντιπολίτευση), Λιακόπουλος Απόστολος (ελάσσων αντιπολίτευση).

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ στην οποία πρόεδρος με απόφαση Δημάρχου ορίστηκε ο Νταντάμης Γεώργιος και τακτικά μέλη οι Γραμματικόπουλος Κων/νος, Κήπου Ευάγγελος,  τακτικά  μέλη εξελέγησαν οι: Μπεινάς Ιωάννης, Φιλοκώστας Κων/νος, Κεραμιδιώτης Ευστάθιος (πλειοψηφούσα σύμπραξη των παρατάξεων «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» και «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»), Ίτσιος Γεώργιος, Αναστασιάδης Θωμάς (μείζων αντιπολίτευση), Γεωργιάδης Μιχαήλ (ελάσσων αντιπολίτευση).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Γεννήθηκε το 1970 στην Κατερίνη. Ο Φάνης, όπως όλοι τον γνωρίζουν είναι γιος του Γιώργου και της Αντιγόνης.

Στα σχολεία που φοίτησε ήθελε πάντα να συμμετέχει στα κοινά και ήταν πάντα παρών στα μαθητικά συμβούλια. Αργότερα στην φοιτητική σταδιοδρομία η εμπλοκή του με τα κοινά εντάθηκε ακόμη περισσότερο.

Αποφοίτησε από την Γεωπονική Σχολή στο Βελιγράδι της Σερβίας με ειδικότητα στην δενδροκομία και αμπελουργία.

Από το 1997 που τελείωσε την στρατιωτική θητεία του, ανέλαβε τις αγροτικές παραγωγές ακτινιδίων της οικογένειας και τις εξέλιξε σε μια εύρωστη αγροτική επιχείρηση, ενώ από το 2002 επεκτάθηκε επιχειρηματικά και στον τομέα της τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, όντας σήμερα συνεργάτης της Cosmote και ιδιοκτήτης του καταστήματος «Γερμανός» στην πόλη μας.


Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Αλτιπαρμάκη και έχουν αποκτήσει δύο υιούς τον Γιώργο και τον Παύλο, φοιτητή και μαθητή αντίστοιχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: