3 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Στη μάχη οι τρεις νέοι Δήμαρχοι της Πιερίας. Όλα για τον δημότη, την ποιότητα ζωής του, με καλύτερες υποδομές. Ας ξεφύγουμε από τα κοινά τετριμμένα, πεζοδρόμια, δενδροφυτεύσεις, από τα αυτονόητα, κάτι που οι Ευρωπαίοι έλυσαν πριν από έναν αιώνα. Ώρα για μεγάλα έργα. Ώρα οι τρεις νέοι Δήμαρχοι να γράψουν ιστορία, συνδέοντας το όνομα τους με την πανελλαδική ανάδειξη των δήμων τους.
*
Το μεγάλο στοίχημα, κυρίως για το Δήμο Κατερίνης, έναν από τους πολυπληθέστερους Δήμους στη χώρα. Ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς από πλευράς σύμπνοιας όλων των παρατάξεων. Μελανό σημείο η οικονομική κατάσταση σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που προφανώς θα βρει λύση, ως συνήθως, με επιβάρυνση των δημοτών.
*
Είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνεργασία Κουκοδήμου - Νταντάμη σύντομα θα αποφέρει καρπούς. Εγγύηση η πολιτική εμπειρία και οι προσβάσεις του Κώστα Κουκοδήμου και η ξεχωριστή αισθητική αντίληψη και τεχνοκρατική γνώση του Γιώργου Νταντάμη.
*
Από τα πρώτα βήματα οι ορισμοί νέων αντιδημάρχων και των Δ.Σ. αλλά και προσώπων που θα στελεχώσουν το νέο σχήμα της διοίκησης. Στις προθέσεις Κουκοδήμου να αξιοποιηθούν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Έτσι θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα ακόμη και την προσθήκη πολιτών σε διάφορα σχήματα, πολιτών που έχουν διακριθεί για τη δράση και τη γνώση τους σε διάφορους τομείς.
*
Με όπλο τη συλλογικότητα, την κατάργηση της έπαρσης και της αλαζονείας, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, τι το καλύτερο για μια νέα αρχή που υπόσχεται καλύτερες μέρες για τους δημότες; Φτάνει να μη ξεχνάμε όσα υποσχόμαστε και έχοντας κατά νου ότι ο άρχοντας «ανθρώπων άρχει, κατά νόμους άρχει και ουκ αεί άρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: