10 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεργασία του αντιδημάρχου Κοινοτήτων με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας - Καταγραφή & επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ενασχόλησης και δραστηριοποίησης της νέας δημοτικής αρχής και της νεοσυσταθείσας Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων συνιστά η οργάνωση και ο συντονισμός των υπηρεσιακών ενεργειών για την επίλυση των προβλημάτων στα όρια των Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης. Επιπλέον, η πολυδιάστατη αναβάθμισή τους συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς.
Προς την κατεύθυνση αυτή, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Γραμματικόπουλος επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Παραλίας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γιάννη Μέγκα.
Όπως σημειώνει ο κος Γραμματικόπουλος: «Στο πλαίσιο ενός συνεργατικού και γόνιμου κλίματος σε συνδυασμό με πολλή δουλειά, με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, θα εργαστούμε από κοινού με τα κατά τόπους συμβούλια και με τις τοπικές κοινωνίες με σκοπό την συνεχή αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Ξεκινώντας από την Παραλία, στόχος μας είναι  η  συστηματική φροντίδα, αφενός για την οργάνωση των υποδομών, οι οποίες παρέχουν όλες τις απαιτούμενες διευκολύνσεις στους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του παραλιακού μετώπου και αφετέρου για την ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος, την καλή εικόνα της τουριστικής αυτής περιοχής του Δήμου μας».
Στη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης έγινε καταγραφή των πάγιων προβλημάτων που απασχολούν την Τ.Κ.Παραλίας με επίκεντρο το δίκτυο ύδρευσης και τη μέριμνα για την συντήρηση και καλή λειτουργία του, την ανάγκη έγκαιρου καθαρισμού των καναλιών, υλοποίησης  αντιπλημμυρικών έργων, την αναγκαιότητα τακτικών συντηρήσεων των πλατειών, των αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α κοινόχρηστων χώρων, την έλλειψη επαρκών χώρων στάθμευσης και τη δυνατότητα κατασκευής πάρκινγκ κ.ο.κ.
Ισόρροπη ανάπτυξη
«Είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου και με την σύσταση της νέας αντιδημαρχίας - η οποία υπήρξε προεκλογική δέσμευσή μας - με την συνδρομή των προέδρων και των μελών των τοπικών συμβουλίων, επιδίωξή μας είναι ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και παράλληλα να υλοποιούμε έργα ανάπτυξης που ζητούσαν επί σειρά ετών οι κάτοικοι των κοινοτήτων» σημειώνει σχετικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: