10 Σεπτεμβρίου 2019

Mε μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη το 2ο Φεστιβάλ Σκύλου στην Κατερίνη

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το Δεύτερο Φεστιβάλ Σκύλου στην Κατερίνη. Η ανταπόκρισή σας μας συγκινεί πάντα. Το ίδιο μας συγκίνησε και η απλόχερη φιλοξενία του Almira beach bar για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Απολαύσαμε υπέροχη καλοκαιρινή μουσική και κουβέντα, είδαμε φίλους και σκύλους και όλα τα παιδιά μπήκαν με την σειρά, ανά δύο, στο FestPark για να παίξουν με τη Φούσκα, τον Ασβό και τον Κούδα, που βρέθηκαν σε ηλικία 12 ημερών και επιβίωσαν κόντρα στις προβλέψεις: είναι πλέον 6 μηνών και ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπό τους.
Όλοι οι τετράποδοι φίλοι απόλαυσαν snow cones με φυστικοβούτυρο και ζωμονοστιμιές, αλλά και παιχνίδι στο dogpark, και όλα τα παιδιά γρανίτα τσιχλόφουσκα και φράουλα.
Ευχαριστούμε την Ραφ' Κους και την Αλεξία που ήρθαν για άλλη μια φορά να βοηθήσουν όπου ήταν απαραίτητο τιμώντας το πνεύμα του εθελοντισμού.
Την Μαρία Νικόλα και τον Μανώλη Αντωνόπουλο που δεν λείπουν ποτέ και προσφέρουν πάντα διακριτικά με ποικίλους τρόπους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ηλιάνα που ετοίμασε τα πιστοποιητικά συμμετοχής για τους εθελοντές, τα βραβεία για τους σκύλους και τα βράδια για τα παιδιά που ζωγράφισαν το πανώ και ετοίμασε τις γρανίτες και την αδερφή της, Ραφαέλα, που διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους με face painting.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Αναστασία Γιαρίμογλου που ήταν παρούσα και πάλι και επέβλεπε την δραστηριότητα της ζωγραφικής και την μικρή Νεφέλη που έφτιαξε τα χρώματα και βοήθησε στην διαδικασία.
Αγαπάμε Έφη Ζαλίκα που στάθηκε επάξια δίπλα στον Αντιπρόεδρό μας, Κώστα Αντωνόπουλο, στην υποδοχή.
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη στο έργο μας όλους τους χορηγούς και, βέβαια, λίγο πιο ξεχωριστά την Στέλλα Λαζαρίδου και την Ζωή Χατζηκυριάκου από το Dyslexia Center Παυλίδη που, πέραν της χορηγίας, έκαναν ρεπορτάζ επί τόπου, τον Κώστα και την Kitchen Barf που είναι πάντα μαζί μας για να ενημερώνει για την raw διατροφή και το Pet Center για την προσφορά σε κροκέτες και πάνες!
Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον κτηνίατρο Λεωνίδα Τζέγκα, που τιμά την ιδιότητά του, υπερβαίνοντας δυνάμεις, με ιδιαίτερη σεμνότητα και, φυσικά, ήταν μαζί μας και απευθύνθηκε από καρδιάς στους συμμετέχοντες.
Με την γιορτή του 2ου dogFest αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και ανανεώνουμε τις υποσχέσεις μας για συνεργασία, ομαδικότητα και μαχητικότητα για μία πόλη με ευτυχισμένους ανθρώπους και ζώα.
Η κλήρωση για τα μεγάλα μας δώρα θα μεταδοθεί ζωντανά το επόμενο Σάββατο. Για τους διαθέσιμους λαχνούς επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 6974923599 (Μαρία Καλοτίνη) και 6937316878 (Χαρά Μανάκου)
Πληροφορίες για τα δώρα, τους χορηγούς και την ώρα της κλήρωσης του Σαββάτου θα βρείτε στην σελίδα του dfk dogfestkaterini.
Συμμετέχω - Αδέσποτα Κατερίνης

Θωμάς Αναστασιάδης

Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Σκύλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: