23 Οκτωβρίου 2019

Αναλυτικό πρόγραμμα εορτασμού της 79ης επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Κατερίνη


Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 Οκτωβρίου 2019

Ώρα 12.00 ́
Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας, από αντιπροσωπείες όλων των Σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της πόλης της Κατερίνης, των προσκόπων, Συλλόγων και Σωματείων.

Σχολεία για την κατάθεση ορίζονται, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης για την Α/θμια Εκπ/ση και το 2ο Γυμνάσιο Κατερίνης για τη Β/θμια Εκπ/ση. Τα δύο αυτά σχολεία, εκτός από τους σημαιο- φόρους και παραστάτες, θα διαθέσουν και από ένα τμήμα παρέλασης. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία, θα εκ- προσωπηθούν κατά την κατάθεση, από τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες με στολή παρέλασης και θα συνοδεύονται από εκπαιδευτικό. Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στην αρχή του πεζόδρομου, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας.

Τα ορισθέντα πιο πάνω σχολεία, να φροντίσουν για τα προς κατάθεση στεφάνια. Υπεύθυνος για την κατάθεση, ορίζεται ο καθηγητής Φ.Α., του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης, κ. Γεώργιος Βαρμάζης.

Ο Δήμος Κατερίνης, παρακαλείται, για τη διάθεση της Φιλαρμονικής του Δημ. Ωδείου, στο χώρο της κατάθεσης.

Όσοι επιθυμούν, να καταθέσουν στεφάνι, θα πρέπει υποχρεωτικά να το δηλώσουν, μέχρι την Πέμπτη 24-10-2019 και ώρα 14.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2351-351208 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: press @pieria.pkm.gov.gr και να φροντίσουν για τα προς κατάθεση στεφάνια.

Β. ΔΕΥΤΕΡΑ 28 Οκτωβρίου 2019

Ώρα 10.10 ́
Οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες, όλων των σχολείων της πόλης, θα βρίσκονται έγκαιρα στον Κα- θεδρικό Ι. Ναό για τη Δοξολογία και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν συντεταγμένα, στο χώρο του Μνημεί- ου της πλατείας Ελευθερίας.

Μετά την τελετή κατάθεσης στεφάνων, θα μεταβούν στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης. Χώροι συγκέντρωσης των τμημάτων παρέλασης ορίζονται:
α) Η οδός Ειρήνης για τα Δημοτικά Σχολεία (στο ύψος του πρώην 1 ου Δημοτικού Σχολείου) 
β) Η οδός Ιωαννίνων (ΟΤΕ) για τα Γυμνάσια 
γ) Η οδός Παναγή Τσαλδάρη για τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ 
δ) Η οδός Ίωνος Δραγούμη για τους Συλλόγους και τα Σωματεία 
ε) Η οδός Περδίκα για τους Πρόσκοπους

Οι υπεύθυνοι των σχολείων, που θα οριστούν, θα συνεργαστούν με τους τελετάρχες και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Γκούμα Ευριπίδη, που θα έχει το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης, με βοηθούς τους καθηγητές Φ.Α., κ.κ. Καματσέλο Δημήτριο, Χοτοκουρίδου Μάγδα, Παναγιώτη Καλαντζή, Προκόπη Φωκαΐδη, Σιδηρόπουλο Νικόλαο, Τουλιοπούλου Αναστασία, Μπαρά Άννα, Κεραηλίδη Δη- μήτριο.

Ώρα 13:00 ́ (Μετά τη λήξη της παρέλασης)

Στην πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πιερίας.
Οι τελετάρχες θα καθορίσουν τις επί μέρους λεπτομέρειες σ' όλες τις εκδηλώσεις.
Σύλλογοι και σωματεία, που επιθυμούν να παρελάσουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν υποχρεωτι- κά, μέχρι την Πέμπτη 24-10-2019 και ώρα 14.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2351-351208 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: press @pieria.pkm.gov.gr .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2351 351260-1-2 (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: