18 Οκτωβρίου 2019

Aπόστολος Στύλος: "Ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση η παρουσία του Μιχάλη Ζιώγα"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε όπως κάθε Παρασκευή ο προπονητής του Πιερικού, Απόστολος Στύλος. Ο τεχνικός των μελανόλευκων μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη και κυρίως τον πανηγυρισμό της ομάδας και των φιλάθλων στο τελευταίο παιχνίδι με τον Δία Δίου.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Στύλος:
“Καλησπέρα σας και σας ευχαριστούμε που για μία ακόμη εβδομάδα δίνετε το παρών στην συνέντευξη τύπου της ομάδας μας.
Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένουμε το Διαγόρα Στεφανοβικείου να τον φιλοξενήσουμε στην έδρα μας, ένα παιχνίδι με μία ομάδα νεοφώτιστη με ενθουσιασμό, μία ομάδα που έχει στόχο τη σωτηρία. Μία ομάδα που είμαστε σίγουροι ότι η εικόνα που θα παρουσιάσει εδώ μέσα θα είναι μία ομάδα με σφιχτή αμυντική λειτουργία με πολυπρόσωπη άμυνα και καλούμαστε να διασπάσουμε την άμυνα και φυσικά το πρώτο στοιχείο που πρέπει να έχουμε είναι υπομονή στο παιχνίδι μας για να έρθει το γκολ και η νίκη.
Στην προσπάθειά μας αυτή δεν θα έχουμε τον Νίκο τον Μπουζούρα που τραυματίστηκε και θα τον χάσουμε σίγουρα από αυτό το παιχνίδι και φυσικά τον μακροχρόνια τραυματία Μπουζούκη.
Σαν ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού θα έλεγα η παρουσία του κυρίου Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο του αντιπάλου ο οποίος διετέλεσε προπονητής και πρόσφερε στην ομάδα του Πιερικού. Αυτό θα δώσει και ένα ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση.
Μας χαροποιεί πάρα πολύ ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι ο κόσμος μαζί μας ,αυτό θέλουμε να πετύχουμε, όσο το δυνατόν να δίνουμε χαρά στον κόσμο να πανηγυρίζει μαζί μας και να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο στο τέλος του πρωταθλήματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: