18 Οκτωβρίου 2019

«Λαβωμένος» αλλά αποφασισμένος για το διπλό στην Καρδίτσα ο Δίας Δίου

Χωρίς πέντε παίκτες αλλά με μεγάλη πίστη και αισιοδοξία θα ταξιδέψει ο Δίας Δίου για την Καρδίτσα την προσεχή Κυριακή (20/10), εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΟ Σελλάνων στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Το δυσάρεστο για τον Τάσο Ιωαννίδη είναι το γεγονός ότι δε μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις αποτελούν βασικά γρανάζια της φετινής μηχανής. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Δία θα στερηθεί τους Καλουσίδη και Γιώργο Παναγιωτίδη που είναι τιμωρημένοι, τον Ζωγράφο ο οποίος χειρουργήθηκε την Δευτέρα και θα παραμείνει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα, τον Δαλαμήτρα που είναι επίσης τραυματισμένος, καθώς και τον Λαφατζή που έχει υποχρεώσεις με τις σπουδές του.
Παρόλα αυτά, στις τάξεις του Δία επικρατεί αισιοδοξία για την μάχη της Κυριακής και άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να επιτευχθεί η πρώτη νίκη για την ομάδα μας μακριά από το Δίον.
Αναλυτικά η αποστολή του Δία: Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Παπαστεργίου, Νάκας, Καλαμπάκας, Μανίκας, Α.Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Τσουρέκας, Μπακούρας, Μαυρίδης, Ουσταμπασίδης, Ευαγγελόπουλος, Μιτακίδης, Καραθάνος.
Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Νίκζα και κ. Μάνο (ΕΠΣ Λάρισας).
Η ομάδα αναμένεται να γευματίσει την Κυριακή στις 11:00 πμ. στην ταβέρνα Άγιος Διονύσιος στα Πλατανάκια, ενώ στις 12:00 μμ. η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: