16 Οκτωβρίου 2019

Μυστήριο στην Ξάνθη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας να καίγεται έξω από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Μια περίεργη υπόθεση εξελίχθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ξάνθης κλήθηκε να επέμβει σε μια μικρή εστία φωτιάς στην είσοδο της πόλης από το Λάγος.
Λίγο μετά τις γραμμές έξω από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο οι πυροσβέστες εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας να καίγεται χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο γύρο του. Αμέσως επενέβησαν, έσβησαν τη φωτιά και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται πιθανόν για το πτώμα μιας γυναίκας, αγνώστου ταυτότητας, όπως άγνωστο παραμένει και το πώς βρέθηκε στον χώρο του παλιό εργοστασίου και πώς τυλίχθηκε στις φλόγες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περισυνέλλεξε το πτώμα, στο οποίο θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Οι αστυνομικές αρχές δεν κάνουν για την ώρα οποιαδήποτε εκτίμηση, σε σχέση με τα αίτια θανάτου του ατόμου. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ξεκίνησε έρευνα, ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πτώματος, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: