16 Οκτωβρίου 2019

Πρόταση για την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Δ.Ε. Ανατολικού Ολύμπου με τα χρήματα της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης


Σήμερα, Τρίτη 15/10/2019, συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του δήμου μας. Ένα από τα θέματά της ήταν η αποδοχή του ποσού των 379.000€. Το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό προέρχεται από την αναγκαστική απαλλοτρίωση, στην οποία είχε προχωρήσει η ΠΑΘΕ με σκοπό την κατασκευή της εθνικής οδού στο ύψος του δημοτικού διαμερίσματος του Πλαταμώνα.
Ο δήμος προσπαθούσε πολλά χρόνια να κερδίσει την υπόθεση η οποία εκδικάστηκε πριν λίγες εβδομάδες με θετική έκβαση για το δήμο. Επειδή δύσκολα θα μπορέσει ο δήμος να έχει ξανά συγκεντρωμένα 379.000€ , επειδή ένα έργο αποκτά αξία όταν αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και κυρίως όταν απευθύνεται στη νέα γενιά, για όλους αυτούς τους λόγους προτείνουμε τα χρήματα να αξιοποιηθούν για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου.
Αυτή ήταν η πρόταση μας στην οικονομική επιτροπή και περιμένουμε από τη διοίκηση να τη λάβει σοβαρά υπόψη και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που παρουσιάζεται.
Πέτρος Κιάφας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: