12 Οκτωβρίου 2019

Δίας Δίου - Πιερικός την Κυριακή στο Δίον

Το δεύτερο πιερικό ντέρμπι της χρονιάς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00 στο δημοτικό γήπεδο Δίου, όπου ο Δίας θα υποδεχθεί τον Πιερικό σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 3ουο ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Δίας θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, εκεί όπου κέρδισε τον Ατρόμητο Παλαμά στη 2η αγωνιστική, καθώς γνωρίζει καλά ότι αν θέλει να παραμείνει στη κατηγορία, πρέπει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους εντός έδρας.
Ο Τάσος Ιωαννίδης συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το κομβικό αυτό τοπικό ντέρμπι, μεταξύ άλλων και τον νεοαποκτηθέντα Σάββα Τοπαλίδη ο οποίος προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ζωγράφος, Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Καλουσίδης, Λιόλιος, Παπαστεργίου, Νάκας, Καλαμπάκας, Μανίκας, Α. Παναγιωτίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Τσουρέκας, Δαλαμήτρας, Μπακούρας, Μαυρίδης, Ουσταμπασίδης, Ευαγγελόπουλος, Μιτακίδης, Καραθάνος και Λαφατζής.
Αισιοδοξία επικρατεί και στο στρατόπεδο του Πιερικού για τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει στην κορυφή του ομίλου συνεχίζοντας το πολύ καλό ξεκίνημα. Οι μελανόλευκοι προέρχονται από «γκέλα» με τον Αλμυρό στην Κατερίνη, σε ένα παιχνίδι που είχαν τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Στη χθεσινή, καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός του Πιερικού, Απόστολος Στύλος, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:
«Οφείλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όλα τα παιχνίδια για τον Πιερικό είναι παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίζει χωρίς να αλλάζει η φιλοσοφία μας ως προς τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού. Θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 
Έχουμε μελετήσει και γνωρίζουμε τον αντίπαλο, η ομάδα του Δία έχει έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν διατελέσει και παίκτες του συλλόγου του Πιερικού, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις όμως εμείς ψάχνουμε μόνο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι όπως και σε κάθε παιχνίδι.
Τραυματίας παραμένει ο ποδοσφαιριστής Μπουζούκης ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Μπουζούρα».
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Μαυρίδης με α’ βοηθό τον κ. Δέλιο και β’ βοηθό τον κ. Ταγκαλίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: