8 Οκτωβρίου 2019

Το μέλι ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ βραβεύτηκε στα GREAT TASTE AWARDS

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι μέλι Γη Ολύμπου βραβεύτηκε στα Great Taste Awards 2019.

Τα Great Taste Awards είναι ο μεγαλύτερος και ο πιο αξιόπιστος διαγωνισμός εκλεπτυσμένου φαγητού παγκοσμίως, με έδρα το Λονδίνο. Πάνω από 500 αξιοσημείωτοι κριτικοί φαγητού, σεφ, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι κρίνουν με τη μέθοδο της τυφλής δοκιμής μερικά από τα πιο ποιοτικά προϊόντα του πλανήτη.

12.772 προϊόντα συμμετείχαν φέτος στο διαγωνισμό με λιγότερο από το 25% να λαμβάνει διάκριση. Ανάμεσά τους και το μέλι Αγριολούλουδων και Πεύκου – Γη Ολύμπου.
Επιλέξαμε να στείλουμε μια ποικιλία μελιού που βρίσκεται σε διαθεσιμότητα σχεδόν όλο το χρόνο και όχι κάποια πιο σπάνια και εξεζητημένη ποικιλία που δε θα μπορούσαμε να τη διαθέσουμε στους καταναλωτές.

Το μέλι χαρακτηρίστηκε από ελκυστικό χρυσό χρώμα, τέλεια αρμονία μεταξύ πεύκου και αγριολούλουδων και εξαιρετικά γεμάτη επίγευση.

Στο Μελισσοκομείο μας εφαρμόζοντας τις αρχές της ορθής μελισσοκομικής πρακτικής, σε συνδυασμό με την νομαδική μελισσοκομία και τις Ελληνικές παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής μελιού, συλλέγουμε και παράγουμε φυσικά και αβίαστα το ΜΕΛΙ ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ. Η συλλογή μελιού από διαφορετικά άνθη και μελιτώματα, μας δίνουν διάφορα είδη μελιού με αγνές φυσικές και αυθεντικές γεύσεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια, μαζί σας μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: