19 Νοεμβρίου 2019

Τραγωδία στην Κατερίνη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Mε βουβό σπαραγμό  έγινε η κηδεία της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας και της μητέρας της Σβέτα στην Κατερίνη. Οι δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές από γκρεμό, μετά την εξαφάνισή τους, βάθους 120 μέτρων.

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Άννας στην πόλη της Κατερίνης ήταν κατάμεστος από συγγενείς, φίλους και συμμαθητές της άτυχης κοπέλας.

Την κόρη του και την σύζυγό του αποχαιρέτησε και ο τραγικός πατέρας , ο οποίος είχε γράψει μετά τον εντοπισμό τους μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, αρνούμενος ότι αυτοκτόνησαν.

Η κηδεία των γυναικών γίνεται από εκκλησία δίπλα στο σπίτι τους. Ο πόνος βουβός τη στιγμή που τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατό τους εξακολουθούν να πλανώνται στην ατμόσφαιρα.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γιαγιά της 17χρονης κοπέλας και μητέρα του χαροκαμένου πατέρα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα αναπάντητα ερωτήματα
Εν τω μεταξύ, στο μοιραίο αυτοκίνητο με το οποίο μάνα και κόρη έπεσαν στην χαράδρα στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου θα δοθούν απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών.

Παρά το γεγονός ότι η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιώργη και της 45χρονης μητέρας της έδειξε ότι ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, δεν δίνει απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων που προκύπτουν για το πώς φτάσαμε σε αυτήν την τραγωδία.

«Υποπτες» κινήσεις στο προφίλ της μητέρας
Επιπλέον ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή τους έχουν καταγραφεί κάποιες «ύποπτες» κινήσεις στο προφίλ της 45χρονης μητέρας σε ρωσικό social media. Μητέρα και κόρη είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της 17χρονης.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν είναι ποιος ήταν αυτός που μπήκε στο προφίλ της γυναίκας, πώς είχε τους κωδικούς της και τι ακριβώς έκανε. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η άρση απορρήτου του λογαριασμού που έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες ρωσικές αρχές.

Υπενθυμίζεται πως η 17χρονη και η μητέρα της αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου και τα πτώματά τους βρέθηκαν εννέα μέρες μετά σε χαράδρα 120 μέτρων, όπου εντοπίστηκε και το αμάξι τους.
Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή ο θάνατος και των δυο γυναικών ήταν ακαριαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: