28 Ιανουαρίου 2020

ΕΟΣ Κατερίνης: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κατερίνης

Συνάντηση ενημέρωσης με τον δήμαρχο κ .Κουκοδημο Κων/νο προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του ευχηθεί καλή θητεία και επιτυχία στο έργο, του πραγματοποίησε τη Δευτέρα 28 Ιαν 2020, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΣ Κατερίνης αποτελούμενη από τους Πρόεδρο κ. Τεκιρίδη Θεόδωρο, ταμία κα. Αργυρώ Μπουζιώτα ,Έφορο Χιονοδρομίας κ. Κυριζόπουλου Ηλία, εφορο εγκαταστασεων Ασαριδη Στελιο και Μέλος τεχνικής επιτροπής Χιονοδρομίας κο Γαιτάνη Διονύσιο .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος κ .Τεκιρίδης Θεόδωρος αναφέρθηκε με θερμά λόγια για την νέα δημοτική αρχή, εκφράζοντας την ευχή το αισιόδοξο αυτό κλίμα να διατηρηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης επίσης ο Πρόεδρος κ .Τεκιρίδης Θεόδωρος ενημέρωσε και κατέθεσε προτάσεις στον Δήμαρχο κ Κουκοδήμο Κώστα για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τον σύλλογο μας και επηρεάζουν την τοπική κοινωνία αλλά και όλη τη χώρα ,σε επίπεδο ορεινού τουρισμού .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Κουκοδήμος Κώστας ,ενθουσιασμένος από το σπουδαίο έργο που παράγει ο ΕΟΣ Κατερίνης στον τομέα του ,διαβεβαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για την στήριξη των δραστηριοτήτων του ΕΟΣ Κατερίνης και ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια: