21 Ιανουαρίου 2020

Σύσκεψη για την Κοινωνική Ασφάλιση σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Μπροστά στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση και στην αγωνιστική πρωτοβουλία για την οργάνωση του κοινού αγώνα συνταξιούχων και εργαζόμενων, η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ διοργανώνει σύσκεψη την Τρίτη 21 Γενάρη στις 6:30μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Προειδοποιούμε ότι η ΝΔ έρχεται να εφαρμόσει και όχι να ακυρώσει το νόμο Κατρούγκαλου (ΣΥΡΙΖΑ), να ολοκληρώσει το έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση.
Οι ταξικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή. Προετοιμαζόμαστε με αποφάσεις για απεργία την ημέρα που η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να φέρει στη Βουλή το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να περάσει!
Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία - Πρόνοια, αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό.
Σε αυτή την κατεύθυνση, καλούμε εργαζόμενους, συνδικαλιστικές, συνταξιουχικές, νεολαιίστικες οργανώσεις να πάρουν μέρος στη σύσκεψη του ΠΑΜΕ την Τρίτη 21 Γενάρη στις 6:30μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τη δράση μας ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης.
Παλεύουμε για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν κοινωνική ασφάλιση.
Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: