14 Μαΐου 2020

Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο 15χρονο στην Κορινθία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα αγόρι 15 ετών, στην Κορινθία, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τη ζωή του, ενώ εκείνος εγκατέλειψε το σημείο.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το τραγικό συμβάν, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασυνείδητος οδηγός κατάγεται από διπλανό χωριό απ' το χωριό του εφήβου, τα Εξαμίλια όπου και κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Εξαμιλίων - Ξυλοκέριζας, ενώ το παιδί περπατούσε μαζί με τη μητέρα του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής: «Χθες (12.5.2020) το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο
της Επαρχιακής Οδού Ξυλοκέριζας- Εξαμιλίων, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 53χρονος αλλοδαπός, παρέσυρε δύο (2) ημεδαπούς, 51χρονη και ανήλικο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: