15 Μαΐου 2020

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας & των συνθηκών άρδευσης στην Τ.Κ. Μοσχοποτάμου

Την καθημερινότητα των κατοίκων στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης βελτιώνουν οι εργασίες που εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο, με την παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου & τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη.
Ειδικότερα, στην Τ.Κ. Μοσχοποτάμου υλοποιήθηκαν συντηρήσεις στην αγροτική οδοποιία, ενώ αποκαταστάθηκαν αφενός βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο και αφετέρου τμήμα αγροτικής οδού, που υπέστη καθίζηση.

«Οι υπηρεσίες μας έχουν καταγράψει και επισημάνει τις θέσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες χρήζουν παρέμβασης. Είναι ουσιαστικό έργο, καθώς αφορά στην καθημερινότητα των αγροτών και τη βελτίωση των οδών προσπέλασης στα αγροκτήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων. Παράλληλα, μεριμνούμε για τη συνεχή και ομαλή άρδευση και για την ορθή λειτουργία του αρδευτικού δικτύου» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης.

Το πρόγραμμα παρεμβάσεων για την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων συνεχίζεται με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία, καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, στο σύνολο του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: