12 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τη 10χρονη Μαρκέλλα

Η οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας Βεράμη αναμένει με αγωνία κάποιο νέο σχετικά με το κορίτσι που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Μαρκέλλα, εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα Βεράμη, κατά τη διάρκεια της επιστροφής της για το σχολείο.

Μετά το τελευταίο κουδούνι, η 10χρονη έφυγε από το 101ο Δημοτικό Σχολείο με κατεύθυνση προς το σπίτι της, το οποίο απέχει περίπου 200 μέτρα.

«Χθες ενημερωθήκαμε από τη μητέρα της πως η μικρή εξαφανίστηκε κατά τη διαδρομή σχολείο – σπίτι πήγε η μητέρα στην αστυνομική διεύθυνση και εκεί της είπαν ότι θα βρίσκεται με φίλες και κάλεσε εμάς. Εμείς της είπαμε να γυρίσει πίσω υπήρξε τελική καθυστέρηση περίπου 3 ώρες αστυνομία, δημοτική αστυνομία και έρευνα Χαμόγελου του Παιδιού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

Έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια νέα εξέλιξη σχετικά με τα ίχνη της 10χρονης, με την πολυμελή οικογένειά της να αναμένει με αγωνία να ακούσει κάτι ευχάριστο.

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: