16 Ιουνίου 2020

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αισιοδοξία, καλή συμμετοχή και διάθεση στην πρώτη - μετά κορονοϊό – συνάντηση

Τρεις μήνες απραξίας ήταν πολλοί. Το κάλεσμα της διοίκησης για την πρώτη, μετά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού, συνάντηση στο γήπεδο ήταν μήνυμα για όλους όσους αποτελούν την οικογένεια των Πιερίδων Μουσών. Υπήρχε βέβαια η αγωνία για την ανταπόκριση, τη συμμετοχή διότι τέτοιες καταστάσεις μακρόχρονης αποχής επιδρούν συνήθως αρνητικά στις επιλογές των αθλητριών ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Όχι όμως για τις Πιερίδες Μούσες! Δήλωσαν «παρών» περισσότερες από 30 αθλήτριες στο γήπεδο, πολλά ήταν επίσης τα μηνύματα και οι ευχές, κυρίως από την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστριών, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή των γονέων των αθλητριών της Ακαδημίας και φίλων της ομάδας.


Κάτω από τον ίσκιο του μεγάλου πλατανιού έξω από τους αγωνιστικούς χώρους του αθλητικού κέντρου Σβορώνου, το Δ.Σ. «άπλωσε» στις σωστές αποστάσεις και χωρίς συνωστισμό τη μεγάλη παρέα των γονέων, μελών και φίλων της ομάδας, προσφέροντας αναψυκτικά και εδέσματα που είχε ετοιμάσει ή έφεραν και οι ίδιοι.

Μέσα στο γήπεδο με ανάλογη διάταξη έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας από την προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είδε όλη η οικογένεια των Πιερίδων Μουσών δυνατή, αποφασισμένη, αισιόδοξη και με διάθεση να ξεκινήσει την νέα πορεία. Λαμβάνοντας υπόψη την συγκυρία της επιδημίας και την εξέλιξή της, το Δ.Σ. σχεδιάζει υπεύθυνα την νέα περίοδο, την νέα προετοιμασία Ομάδας και Ακαδημίας.


Οι προτεραιότητες είναι η ακόμη καλύτερη ανάπτυξη της Ακαδημίας, η συγκρότηση ενός δυναμικού, σταθερού σε απόδοση και αξιόμαχου συνόλου στην ομάδα για να μπορεί να θέσει και να κατακτήσει υψηλούς στόχους.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες, τους γονείς και φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο πρώτο – μετά τον κορονοϊό – κάλεσμα. Η συνέχεια μέχρι την κανονική έναρξη της προετοιμασίας θα έχει πολλές αγωνιστικές και ευχάριστες συναντήσεις που θα συμβάλλουν στο θετικό και ενωτικό κλίμα της ομάδας και του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: